Pavaru maksla

 

Indiešu vista karijā



   Nepieciešams
(4 porcijām)

• 500 g vistas filejas,
• sāls, baltie pipari,
• pusglāze milti,
• mango,
• 1/2 ananās,
• 3 šalotes sīpoli,
• 3 cm gars svaigs ingvera gabaliņš,
• 30 g kokosriekstu eļļa,
• ēdienkarote maigas karija pastas,
• 200 ml vistas buljona,
• 100 g 12 % krējuma,
• 2 ēdienkarotes kokosa skaidiņu.

Sagatavošana: 20Min.
Gatavošana: 15Min.
Porcijā: 300 kcal;  32 g olbaltumvielu;
18 g tauku; 16 g ogļhidrātu.


Ieteikums

Kokasriekstu eļļa ir ideāla pie-
mērota cepšanai - tai iir neitrāla
garša un tā austa temperatūrā
nepiedeg. Buljonu var viegli izvā-
rīt no vistas kauliņiem. Svaiga
ingvera saknei jābūt mitrai un
sulīgai. Karija pastu var aizstāt ar karija pulveri


1Vistas filejas gabaliņus noskalo aukstā
ūdeni, nosusina, sagriez 1 cm platās šķē-
lītēs, uzber piparus un apviļā miltos.



2Notīra mango, ananāsu, sīpolus un ing-
veru. Sagriez augļus nelielos gabaliņos,
bet sīpolus un ingveru smalki sakapā.



3Lielā pannā vai vokpannā uzkarsē
kokasriekstu eļļu. Nopurini no gaļas
liekos miltus, uz straujas uguns apcep, tad
izņem gaļas gabalus no pannas.




  
2013-03-08 11:20

Atpakaļ